b12 vitamini yorumları




b12 vitamini Hakkında 167 Yorum Yapılmıştır



hulya
14.02.2018
dotex innesi vurulmasam da onu icsem bir zarari olur mu yada boyle bir sey mumkun mudir

Yüksel
28.01.2018
Eczanelerde ki fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?

Aysel ekici
24.01.2018
Iyi geceler benim 7 aylık kızım var ve b12 eksikligi çıktı bu igneyi kullanabilirsiniz NEVRA B12 AMPUL VERDI DOKRORUMUZ HAFTADA 1 KEZ VE 4 DE 1 YAPILACAK

B12
24.01.2018
Benim b12 değerim 76 çıktı ne yapmalıyım

saadet
06.01.2018
oğlum dört yşında ve b12 düşük dedi doktor ine yaptıramıyorum içirsem bir zararı olurmu

Zeynep
03.01.2018
Siz gerçek misiniz ya...biri yemek yemeden mi kan aldırmam gerekiyordu diyor diğeri 139 çıktı doktor iğne verdi düşük mü diyor. Siz bu beyin yetmezliğiyle iyi hayatta kalmışsınız, hakkaten büyük başarı.

Hakan
27.12.2017
B12: Vitamin B12
Hematopoezis ve normal nöronal fonksiyonlar için gereklidir. Kronik böbrek yetmezliği, konjenital kalp yetmezliği, diabetes mellitus ve karaciğer hastalıklarında vitamin B12 düzeyi yüksekken vejetaryenlerde düşüktür.

Yusuf islam
05.12.2017
Bebeyimin b 12 deyerleri 171 çıktı iyimi

Nezahat
01.12.2017
Kan tahlili yaptirdim b12eksikligi ve kansizlik çikti

turan demir
29.11.2017
b 12 vıtamının en duşuk degeri kac olmalı


elif yavuz
23.11.2017
adet sürem dolduktan sonra kesik kesik kanamam oluyor daha önce bunu yaşamamıştım hapı kullandığımdan bu yana ara kanamalar oluyor

ali
22.11.2017
Merhaba
dedex içilirmi içilmezmi.
içilirse nasıl bir fayda sağlar veya zararı varmıdır


ismet
17.11.2017
içimde bir yanma issediyorum beylim bolalık halsis issediyorum ne yapmam gerek

güzide
14.11.2017
B12 139 çıktı.DOKTOR İĞNE VERDİ. DEĞERİM DÜŞÜKMÜ

Kamil Çelik
13.11.2017
77 yaşındaki anneme B12 vitamini eksikliği nedeniyle 2 kutu Dodex B12 ampul verdi bir kutusu günde bir kere 2. kutusu şkş günde bir kere yapıldı tekrar yapılması gerekiyormu ve ne şekilde yapılacak.

Aleyna
07.11.2017
Ben yemek yedikten sonra kan aldırmıştım 512 çıkmış değerlerim.yemek yemeden mi yaptırmam gerekiyodu

senem
31.10.2017
kan ıgnesıyle demlı cay karısırsa nolur

Humeyra
28.10.2017
bende yaşıyorum iğne vurulmaya başlayacağım hayatın boyunca iğne mı buruşacağım yani her smn mı eksik kalıyor lütfen söyleyin bana

Gulcin
25.10.2017
Benimki normal mi dusukmu analiz edermisiniz 164

Nezahat
21.10.2017
Dedex b12 iğnesi kullaniyorum ve dûzeliyor 1 ve 2 ay sureyle tekrar dûşüyor neyapa bilirim.

Günel
23.09.2017
günlük dozu ne kadar B12 vitamini 35 yaş için

Bahar
23.09.2017
Ben dolex ampul kulanıyorum 2.kutu haftalık ve aylıga dönücdm yemek yeme dursun iştahsızlık.bulantı sınirden delirıyordum aynı zamanda diyabet hastasıyim ilaçlar B12 yi bitiriyor dolex iyi ki varsin şu an iyiyim yûrümek işkenceydi.

döndü
27.08.2017
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum surekl bir sinirlilik iğne ilaç

Kendimi hiç iyi hissetmiyorum sürekli bir sinirlilik hali bas ağrisi iğne ilaç kullanıyorum ama bi faydası olmuyor



Birol
19.08.2017
Ne ise yarar bu ilaç.
Istahmi acar. Kilomu almaya yardımcı olur.
Zayıflatır mı nedir bu

Aysel
14.08.2017
B12 354 yasim 33

Aysel
14.08.2017
yasim 33 B12 354.7 cikti yuksekmi

ahmet
21.07.2017
Ben b12 vitamin eksikliği yönünden belirtileri taşıyorum. Bel fıtığım da var. Bazen kendimi çok iyi hissediyorum. Ama çabuk tükeniyorum. Uykusuzluk, iç korkusu, zaman zaman görme bozukluğu ve düşünenmeme gibi durumlar yaşıyorum. Dengem zayıf. Bazen de hiç birşeyim yok gibi.. 7 yıl önce iğne vuruldum. Şimdiler de vuruluyorum. İğne sonrası iyi hissediyorum.

Doktora gittiğim de ne yapmalıyım. Ömrüm boyunca iğne mi vurulacağım. İntihar girişiminde de bulundum. aklımdan çıkmıyor. Korkak ve inanç biraz frenliyor ama onları gözüm görmesin ediyorum. Yarım olmaktan yaşamaktan bıktım. Hobimi bile yapamıyorum. Ev reisiyim. Ailemi geçindiremiyorum. Bu nedenle çalışamıyorum. İşin içinden çıkamıyorum. Yapılan eleştiriler yüzünden çıldıracağım..

Bel fıtığım için operasyon önerilmiyormuş. Fizik tedaviye git. B12 için iğne vur. Hep geçici baştan savıcı çözümler gibi geliyor bana.. Lüften yol yordam gösterin. Yardım edin.. lütfen...

MESUT
18.07.2017
YAŞIM 25 B12835 pq/ml çıktı. çok çıkınca zararı olurmu acaba

Nehir
08.07.2017
Bende kulandim ama vucuta kabarklik oldu

bilgin
23.06.2017
B 12 155 çıkı ne yapmalıyım

serap
10.06.2017
Gebeyim ve b12 değerlerim çok düşük 95 çıkan sonuç ne yapmalıyım

Yaşar Gürer
29.05.2017
B 12 değerim 315

Mehmet
26.05.2017
Yaşım 61 b 12 177
Düşük çıktı ne yapmaliyim

derya
23.05.2017
bebegi olan kisi anne adayi degil annedir zaten.guzel bir yazi

dilek
17.05.2017
IlaIlaci kullandım ve cok faydasını gördüm

hafize sen
17.05.2017
Ben 62 yaşındayım b 12 vitaminim 215 normalmidir

dilek
11.05.2017
Kullandım cok memnun kaldım

yıldız kanbur
27.02.2017
benim 86 b 12 bunun bana daha ne kadar zararı olabilir yaşım 39

RAHIME NESRIN KARAKOC
27.02.2017
67 YAŞINDAYIM B12 VİTAMINIM 475 CIKTI NORMALMIDIR

Mahmure
25.08.2016
kulağımda tıkanıklık ve duyma kaybı var Dr B12 verdi ne işe yarar merak ettim tşk.

Aleyna
23.08.2016
Merhaba ben Aleyna 13 yaşındayım ve baya bi süredir ben bu vitamin eksikliğini yaşıyorum iğne vuruldum bikaç kere iğne bitti bisüre sonra saç dökülmesi baş dönmesi uykusuzluk unutkanlık kafamda bulanıklık öğrenmede zorluk vb şeyler başladı şimdi tekrardan kan verip sonuca bakıcaz muhtemelen eksik çıkıcak çünkü internetten araştırdığım kadarıyla çoğu belirtiler var ve ben bu bazı belirtilerle yeni tanışıyorum sanırm bu sefer baya eksiklik olmuş sanırım yine iğne vurulucam inşallah daha ilerisini görmeyiz...


Not : bana katkıda olabilecek bildiğiniz bişi varsa lütfen söyleyin

ömer
04.08.2016
b12 vitamin ilaçları varmı isimleri nedir

Erkan
26.04.2016
B 12 yapan besinleri tüketmeme rağmen, B 12 Düşüyorsa,Yememem gereken bir besin olabilirmi?

misafir
25.03.2016
benim kan değer.erimde 543 yani normal bir insandan fazla çıkmış ben 12 yaşıma girecek daha girmeme 6 ay felen var kan degerime belki bebekken bakilmistir ama uzun zamandır ilk defa bitirdik inşallah kötü birşey çıkmaz

nurselen
22.02.2016
yaşım 12 ve b12 eksikliğimle saçlarım dökülmeye basladıgında tanıştım bircok doktora gittiğimde aynı seyi sölediler yürüme bozuklugum var ve 2 paket ilaç verdiler kullanıcagım görüceğim alzhemir tehlikesi varbu sorunda

Ulker
29.08.2015
Kilo aldirir mi dersiniz? zaten duzenli bi hayatim yok. bide kiloluyum da.

hanife
22.03.2015
bende cok yüksek B12 var neden olduıgunu ögrenebilirmiyim

misafir
11.03.2015
b12 eksıklıgıne mıdedekı rahatsızlık da sebep olabılıyor. altı bos boruya yukardan ne atarsan at asagıdan cıkar..tutunamaz..bu yuzden tespıt obemlı..b12 yada demır eksıklıgınde ozellıkle endoskopı yaptırmanızı ve de yasa gore bagırsakların uygun yontemle gorubtulenmesını onerırım

Levent
13.01.2015
Eti Cicibebe bisküvisinde de B12 var :)

Seda
31.10.2014
Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum kilo almadım, aksine düzenli beslenme ve yediklerime biraz dikkat ederek 11 kilo verdim.
1 | 2 | 3 | 4 |












#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası |RSS Kaynağı| Yardım Forumları

b12 vitamini, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

DMCA.com

Şubat - 2018